Jubileum Different Coaching!

Jubileum Different Coaching – Wij bestaan 10 jaar!

Different Coaching is expert in loopbaanbegeleiding en viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Uiteraard laten we dit bijzondere moment niet ongemerkt aan ons voorbij gaan. Op 13 januari 2019 geven we in Evoluon Eindhoven een feestje en natuurlijk pakken we het groots aan. Je kunt er aan deelnemen als je wilt! Wij geven je graag een kijkje in het ontstaan van ons bedrijf en geven jou in dit bericht relevante informatie voor ons jubileumfeest begin volgend jaar. Lees snel verder als je er bij wilt zijn of meer wilt weten over dit evenement.

Hoe het begon
Different Coaching is opgericht door Judith Migchels. Ze studeerde oorspronkelijk Scheikundige Technologie in Eindhoven, maar ontwikkelde zich vervolgens als coach op diverse vlakken. Kenmerkend zijn haar gedrevenheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme waarmee ze zowel haar medewerkers als cliënten weet te inspireren en motiveren. Dankzij haar 20 jaar ervaring weet zij als geen ander wat er belangrijk is bij coachen en hoe je het maximale uit jezelf kan halen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ze een jubileum te vieren heeft. Binnen een kort tijdsbestek van enkele jaren is haar namelijk bedrijf uitgegroeid tot dé expert op het gebied van loopbaancoaching.

Praktische informatie jubileumfeest
Different Coaching viert het tienjarig bestaan in Evoluon Eindhoven op 13 januari 2019. Het is een toplocatie in de stad Eindhoven en dan ook dé plek voor congressen en feestjes. Er zijn cocktails, drankjes en tapas aanwezig om er een geslaagd evenement van te maken. Bovendien is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen in het rijksmonument. Zorg dus dat je er bij bent en mis niets van dit fantastische evenement. Je bent namelijk van harte uitgenodigd om dit heugelijke moment samen met ons te vieren.

Meld je online aan en vier samen met ons feest
Ben je wel in voor een feestje en vier je ons tienjarig jubileum graag met ons mee? Meld je dan eenvoudig aan via de site ten name van Party. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging in je mailbox. Niet alleen voor het feest kun je je aanmelden op de site. Dit geldt ook als je behoefte hebt aan loopbaanbegeleiding. Misschien zit je niet lekker in je vel op je werk of heb je het idee dat je niet gaat voor het maximale. De coaches helpen jou graag om (meer) succes te boeken in je persoonlijke loopbaan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.