Loopbaanbegeleiding, speciaal voor 50plus!

Als je ouder wordt, verandert je leven. Dit gaat zeker op als je de 50 bent gepasseerd. Je hebt vaak al talloze processen doorleefd en je geeft graag op zinvolle wijze invulling aan je bestaan. Dit geldt ook voor je loopbaan. Je bent misschien niet meer zo gedreven als vroeger, maar toch wil je graag voldoening en plezier halen uit je werk. Different Coaching is hét adres voor loopbaanbegeleiding, juist ook als je 50plus bent. Lees snel verder wat onze coaches voor jou kunnen betekenen.

Waarom loopbaangeleiding voor 50plussers?
Er zijn meerdere redenen op te noemen waarom het relevant is om een keuze te maken voor loopbaanbegeleiding bij Different Coaching. Misschien zit je niet meer lekker in je vel op je werk of heb je meerdere reorganisaties meegemaakt. Daarnaast overheerst wellicht het gevoel dat je niet alles uit je baan hebt gehaald. Wat de reden of motivatie ook is, een coachingstraject is altijd zinvol. Al is het alleen maar omdat er iemand naar jouw verhaal luistert en je serieus neemt. Je bent namelijk nog lang niet af geserveerd. Je hebt een schat aan ervaring die je optimaal kan inzetten in je verdere arbeidsleven.

De voordelen van een coachingstraject bij Different Coaching
Loopbaanadvies of een coachingstraject bij Different Coaching leveren jou een aantal interessante voordelen op. Wij zetten ze voor je op een rij:

– Je leert jezelf en je kwaliteiten meer waarderen dan je tot nu toe deed.
– Je leert om meer in evenwicht te komen in je loopbaan.
– Je krijgt meer rust, zelfs als omstandigheden daar niet altijd naar zijn.
– Als je nog stappen wilt zetten in je carrière, dan is nu de mogelijkheid. Passend advies helpt je daarbij.

Laat je daarom niet uit het veld slaan, er is vaak ontzettend veel mogelijk. Juist ook als je de 50 al bent gepasseerd.

Meld je aan voor loopbaanadvies
Heb je behoefte aan professioneel advies of iemand die jou handvatten aanreikt om (meer) plezier te halen uit je huidige of nieuwe functie? Meld je dan aan voor loopbaanbegeleiding bij Different Coaching. Dit helpt jou ongetwijfeld om met passie invulling te geven aan je loopbaan, juist ook als je 50plus bent. Je kwaliteiten en ervaring hoef je zeker niet te onderschatten. Bel of mail voor het inplannen van een intake of laat je contactgegevens achter op de site. De professionals van Different Coaching nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.