Management Coach Eindhoven

Welkom bij Management Coach Eindhoven!
Wilt u dat u en uw werknemers zich continu blijven ontwikkelen? Wilt u dat uw organisatie optimaal presteert, zo efficiënt en effectief mogelijk, speciaal ook in moeilijkere tijden? Een Management Coach van Different Coaching Eindhoven heeft niet alleen de juiste achtergrond op het gebied van coaching en psychologie, ook heeft de Coach jarenlange (internationale) ervaring in het bedrijfsleven. Actuele thema’s bij Management coaching zijn op dit moment: individuele en team competentie en performance versterking, situationeel leiderschap, conflicthantering, Beleidsplannen & Strategie en Change Management (van Co-Creation tot Reorganisatie). Different Coaching, gevestigd in Eindhoven, werkt in het Bedrijfsleven en de Industrie, maar eveneens voor Ziekenhuizen, Scholengemeenschappen en het Bankwezen.

Tweezijdige coaching

De Management coaching van Different Coaching is enerzijds gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de coachee. Wat zijn de sterke en zwakke punten van de coachee? Hoe kan hij/zij zichzelf blijven ontwikkelen? Zelfreflectie speelt hierbij een centrale rol. Daarnaast is ook de inhoud van de  functie van de coachee belangrijk. De coachee gebruikt de Management coaching  sessies om belangrijke en moeilijke beslissingen te bespreken of zelfs te nemen. De Coach is dan een ervaren sparringpartner, die inhoudelijke zakelijke kennis gebruikt om de coachee te helpen. Zo lukt het de coachee om out of the box  te leren denken, om de dingen eens van een andere kant te bekijken en om de juiste beslissingen te nemen.
Lees hier meer over: Loopbaanbegeleiding, Sollicitatietrainingen, of Outplacement.

Management Coach Eindhoven voor u!

Wilt u de mogelijkheden van coaching eens met Management Coach Eindhoven bespreken? We zijn u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken, dan beantwoorden we graag al uw vragen.

Ons kantoor is in Eindhoven gevestigd, maar wij afspraken door heel Nederland. Verder zijn ook online- (Skype) en teleconference sessies mogelijk.

Terug naar de homepage.

Video’s

Judith over Coaching

Animatie Different Coaching

Gerelateerde artikelen

Waar gaat het Talent in organisaties echt om?

Dit wordt een van de allergrootste uitdagingen van de komende…

Wat doen succesvolle mensen als alles tegenzit?

Soms lijkt het wel of het altijd dezelfde mensen zijn die succes…

Werkgevers leggen te weinig nadruk op emotionele intelligentie

Uit onderzoek van gespecialiseerd rekruteringsbureau Robert…

Waarom je elk weekend als een vakantie moet beschouwen

Je komt maandag toe op het werk en eigenlijk voel je je niet…