Sollicitatietraining, heel belangrijk juist nu!

Sollicitatietraining is belangrijk voor iedere professional. Zeker in deze tijden. Er is namelijk nogal wat verandert sinds je ging studeren en een nieuwe baan vinden die bij je past is zeker niet heel gemakkelijk. Je kunt daar wel wat hulp en ondersteuning bij gebruiken.

Op dit moment is er veel onrust bij werknemers. Vanwege de COVID-19 uitbraak worden werknemers onzekerder over jun huidige baan en mogelijkheden. Daarnaast zijn veel jonge mensen op dit moment op zoek naar hun eerste passende baan en ook die zoektocht wordt bemoeilijkt. Het is in iedere tijd belangrijk om een goede Sollicitatietraining in de pocket te hebben, maar nu natuurlijk heel zeker.

Sollicitatietraining voor professionals

Onze Sollicitatietraining is heel uitgebreid en op maat gemaakt. We besteden aandacht aan jouw Value Proposition, jouw waarde dus, en bouwen daar alles om heen. Hoe kom je over? Welke Gesprekstechnieken kun je het beste gebruiken? Heb je voldoende inzicht in jezelf en wat je kunt brengen? Maar ook helpen je bij wat er werkelijk kan op dit moment, hoe je dit vindt en of het ook werkelijk bij je past. Je hebt een sparringpartner die continu met je meeloopt en meekijkt, echt dus hulp en ondersteuning op maat.

Onderhandelen bij Sollicitatietraining

Natuurlijk leren we je ook hoe goed te onderhandelen over de zaken die jij belangrijk vindt. Je bent natuurlijk waardevol voor de nieuwe organisatie, daar mag ook best iets tegenover staan. Wat wil je graag bereiken? Wij leren je hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Op zoek naar de eerste passende Baan?

Ook als je een schoolverlater bent en net bent afgestudeerd is Sollicitatietraining super belangrijk. Omdat je dit nog niet eerder hebt gedaan, wil je graag een vliegende start maken. Het wordt daarna ongelooflijk veel gemakkelijker als dit kan. Dus natuurlijk kun je daar wat tijd en moeite in investeren, het is namelijk een investering in jezelf. Er bestaat natuurlijk geen betere.
 
Sollicitatietraining door Different Coaching - Hoge succesrate

Deel dit stuk

Gerelateerde artikelen

Even voorstellen..dit zijn wij!

Hierboven zie je in welke sectoren we werken: Bedrijfsleven, Onderwijs, Overheden en de Zorg. Onze referenties zie je…

Non-verbale gesprekstechnieken

Aandacht is de motor van elk gesprek. Aandacht moet waarneembaar zijn. De een kan wel zeggen ‘Ik had…

Judith over coaching

Contact

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden, of een afspraak maken?

Reacties

Enkele reacties van Coachees, Different Coaching

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu