Business Coach

Welkom bij uw Business Coach!
Als u voor uw onderneming een resultaat gerichte, inspirerende senior Business Coach zoekt, dan kan Different Coaching u helpen. Jarenlange industriële ervaring in de gebieden General Management (Directie & Bestuur), Sales & Marketing, en Operations Management in nationale en internationale omgevingen is direct voor handen. Wij werken succesvol in het Bedrijfsleven en de Industrie, maar eveneens voor Ziekenhuizen, Scholengemeenschappen en het Bankwezen.

Uw Business Coach heeft een ‘proven trackrecord’ in het begeleiden van reorganisatie en herstructurering, het verbeteren van Sales resultaten en het implementeren van aanzienlijke Kosten reduceringen. Wij zijn daarom zeer sterk in Sales en Manufacturing verbeteringen, Sales & Operations Excellence.

Onder andere:

Wij geven verder Performance en Business Workshops en Trainingen. Dit kan variëren van Strategie en Marketing sessies, tot bijvoorbeeld een Sales Training of Team Performance Workshop. Deze Workshops worden volledig voor u op maat gemaakt en kunnen ook in het Engels worden gegeven.

Grote en kleine opdrachten worden succesvol en doelgericht aangepakt!
Mochten wij u van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons te zoeken.
Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Terug naar de homepage.

Video’s

Judith over Coaching

Groepscoaching

Gerelateerde artikelen

How to deal with difficult people

Coaching Article How to deal with difficult people In business,…

HRM Abonnement makkelijk te bestellen!

Wil jij ook graag maandelijks op de hoogte gehouden worden van…

Verbeter jezelf!

Hoe verbeter je jezelf? Merk jij dat je vastloopt? Dat je vastloopt…