BUSINESS COACH

Welkom bij uw Business Coach!
Als u voor uw onderneming een resultaat gerichte, inspirerende senior Business Coach zoekt, dan kan Different Coaching u helpen. Jarenlange industriële ervaring in de gebieden General Management (Directie & Bestuur), Sales & Marketing, en Operations Management in nationale en internationale omgevingen is direct voor handen. Wij werken succesvol in het Bedrijfsleven en de Industrie, maar eveneens voor Ziekenhuizen, Scholengemeenschappen en het Bankwezen.

Uw Business Coach heeft een ‘proven trackrecord’ in het begeleiden van reorganisatie en herstructurering, het verbeteren van Sales resultaten en het implementeren van aanzienlijke Kosten reduceringen. Wij zijn daarom zeer sterk in Sales en Manufacturing verbeteringen, Sales & Operations Excellence.

Onder andere:

Wij geven verder Performance en Business Workshops en Trainingen. Dit kan variëren van Strategie en Marketing sessies, tot bijvoorbeeld een Sales Training of Team Performance Workshop. Deze Workshops worden volledig voor u op maat gemaakt en kunnen ook in het Engels worden gegeven.

Grote en kleine opdrachten worden succesvol en doelgericht aangepakt!
Mochten wij u van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons te zoeken.
Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Terug naar de homepage.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over een van de diensten die wij aanbieden?
Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Let’s make a Difference together!

Vul hieronder je emailadres in en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Menu