Eigenaar Different Coaching - Judith M. Migchels

Wat is Loopbaancoaching?

Loopbaancoaching is het proces waarbij een Coach samen met zijn of haar cliënt werkt aan het beoordelen en verbeteren van bepaalde competenties of talenten en helpt cruciale beslissingen te nemen over de beroepskeuze of richting. Veel organisaties wijzen de loopbaanontwikkeling van hun werknemers toe aan de Human Resource afdeling binnen de organisatie. Helaas hebben deze HR Managers vaak minimale training gehad in specifieke vaardigheden voor loopbaanbegeleiding. Door samen te werken met een Coach die gespecialiseerd is in loopbaanbegeleiding kunt u erachter komen welke baan écht bij u past of kunt u uzelf ontwikkelen om zo optimaal binnen uw huidige loopbaan te kunnen werken.

Wat biedt Different Coaching u?

Onze vrouwelijke General Manager & haar Team staan altijd voor u klaar als Loopbaan-, Management- en Executive Coach om zo samen met u te werken aan het versterken van uw competenties en het verbeteren van uw performances.

Wij bieden verschillende coaching sessies zoals:

Daarnaast onderscheidt Different Coaching zich doordat wij uitsluitend werken met Coaches uit de praktijk die, naast de benodigde basis Coaching en Psychologische achtergrond, ook zware bestuurs- en leidinggevende ervaring hebben. Wij zijn er immers van overtuigd dat om aan ondernemingen, managers en werknemers extra waarde toe te kunnen voegen je anders zult moeten zijn.

‘’You have to be different, to make a difference.’’

Meer weten over Loopbaancoaching?

Wilt u meer informatie over wat een Loopbaancoach precies voor u kan betekenen of heeft of nog vragen? Stel deze dan online via contact of maak direct geheel vrijblijvend een afspraak.

Video’s

Judith over Coaching

Outplacement

Gerelateerde artikelen

Loopbaanadvies Eindhoven - Different Coaching

Budgetten voor Loopbaanbegeleiding

Het wordt ons vaak gevraagd. Wat is nu een geschikt budget voor…
Loopbaanadvies Eindhoven - Different Coaching

Waarom op zoek gaan naar je Talenten?

Het is de combinatie van Talent en Kunde en Kennis die je toelaat…
Loopbaanadvies Eindhoven - Different Coaching

De juiste keuzes maken

In de stappen op weg naar meer Werkgeluk kom je steeds in de…
Loopbaanadvies Eindhoven - Different Coaching

De K van Kernwaarden

Waarom doe je dingen op jouw manier? Waarom vind je het een belangrijker…