Eigenaar Different Coaching - Judith M. Migchels

Wat is Loopbaancoaching?

Loopbaancoaching is het proces waarbij een Coach samen met zijn of haar cliënt werkt aan het beoordelen en verbeteren van bepaalde competenties of talenten en helpt cruciale beslissingen te nemen over de beroepskeuze of richting. Veel organisaties wijzen de loopbaanontwikkeling van hun werknemers toe aan de Human Resource afdeling binnen de organisatie. Helaas hebben deze HR Managers vaak minimale training gehad in specifieke vaardigheden voor loopbaanbegeleiding. Door samen te werken met een Coach die gespecialiseerd is in loopbaanbegeleiding kunt u erachter komen welke baan écht bij u past of kunt u uzelf ontwikkelen om zo optimaal binnen uw huidige loopbaan te kunnen werken.

Wat biedt Different Coaching u?

Onze vrouwelijke General Manager & haar Team staan altijd voor u klaar als Loopbaan-, Management- en Executive Coach om zo samen met u te werken aan het versterken van uw competenties en het verbeteren van uw performances.

Wij bieden verschillende coaching sessies zoals:

Daarnaast onderscheidt Different Coaching zich doordat wij uitsluitend werken met Coaches uit de praktijk die, naast de benodigde basis Coaching en Psychologische achtergrond, ook zware bestuurs- en leidinggevende ervaring hebben. Wij zijn er immers van overtuigd dat om aan ondernemingen, managers en werknemers extra waarde toe te kunnen voegen je anders zult moeten zijn.

‘’You have to be different, to make a difference.’’

Meer weten over Loopbaancoaching?

Wilt u meer informatie over wat een Loopbaancoach precies voor u kan betekenen of heeft of nog vragen? Stel deze dan online via contact of maak direct geheel vrijblijvend een afspraak.

Video’s

Judith over Coaching

Outplacement

Gerelateerde artikelen

Burnout-Coaching Eindhoven - Different Coaching

Negatief zelfbeeld en Loopbaan

De invloed van een negatief zelfbeeld op je loopbaan: Coaching Veel…

Negatief zelfbeeld, hoe komt het en wat doe ik er aan?

Een negatief zelfbeeld, hoe komt dit en hoe verbeter ik het? Veel…
Different Coaching: Loopbaancoaching, Loopbaancoach

Heb je ook last van een Bore-Out of een Burn-Out?

Burn-out en bore-out: breek uit de vicieuze cirkel Burn-out…
Different Coaching: Loopbaancoaching, Loopbaancoach

Welke type creatieve generalist ben jij?

Als deze titel jouw aandacht heeft getrokken, is de kans groot…